Het Roer Om: hoe is het met Henk, Marieke & Lennon in Oostenrijk?

Het Roer Om: hoe is het met Henk, Marieke & Lennon in Oostenrijk?

Maandagavond was te zien hoe Henk en Marieke een gasthuis met bierstube hebben opgezet in Oostenrijk. Hoe is het ze vergaan na de opnames? "Wij zijn ondertussen al redelijk ingeburgerd hier. We hebben echt een superdrukke zomer gehad. Helemaal vol gezeten met alleen maar leuke mensen." Bekijk de video van Het Roer Om hieronder.

<em>Het Roer Om</em>: hoe is het met Henk, Marieke &amp; Lennon in Oostenrijk? Maandagavond was te zien hoe Henk en Marieke een gasthuis met bierstube hebben opgezet in Oostenrijk. Hoe is het ze vergaan na de opnames? "Wij zijn ondertussen al redelijk ingeburgerd hier. We hebben echt een superdrukke zomer gehad. Helemaal vol gezeten met alleen maar leuke mensen." Bekijk de video van Het Roer Om hieronder. Het roer om is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Roer Om: Amber en Jean Paul geven update, "Superleuk maar Bowy gaat terug naar Nederland" Bekijk deze video » Het Roer Om: zoon Lennon in tranen op eigen afscheidsfeestje Bekijk deze video »

Het roer om is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Roer Om: hoe is het met Henk, Marieke & Lennon in Oostenrijk? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV