Bekijk hele interview prinses Beatrix met Jan Slagter: "Ik ben trots op Spierfonds"

Bekijk hele interview prinses Beatrix met Jan Slagter: "Ik ben trots op Spierfonds"

Jan Slagter voert in het programma 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds: Samen krachtig tegen spierziekten een bijzonder gesprek met prinses Beatrix. Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar en voor deze speciale gelegenheid vertelt de prinses openhartig waarom dit fonds belangrijk voor haar is.

Bekijk hele interview <em>prinses Beatrix</em> met Jan Slagter: &quot;Ik ben trots op Spierfonds&quot; Jan Slagter voert in het programma 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds: Samen krachtig tegen spierziekten een bijzonder gesprek met prinses Beatrix. Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar en voor deze speciale gelegenheid vertelt de prinses openhartig waarom dit fonds belangrijk voor haar is. Na aftreden betrokkenheid hernieuwdPrinses Beatrix is al sinds haar achttiende verjaardag betrokken bij het fonds, omdat het haar ontzettend interesseerde. Op dat moment had zij nog geen officiële functie, maar dat weerhield haar er niet van om zich in te zetten voor dit fonds. Pas na haar aftreden als Koningin is ze opnieuw zeer betrokken geraakt. Bekijk de video met het volledige interview met prinses Beatrix van Omroep MAX hierboven Bekijk ook Video: werkt de QR-code van prinses Beatrix wel? Bekijk deze video » Prinses Beatrix bij MAX: "Met mij gaat het prima" (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk hele interview prinses Beatrix met Jan Slagter: "Ik ben trots op Spierfonds"

Na aftreden betrokkenheid hernieuwd
Prinses Beatrix is al sinds haar achttiende verjaardag betrokken bij het fonds, omdat het haar ontzettend interesseerde. Op dat moment had zij nog geen officiële functie, maar dat weerhield haar er niet van om zich in te zetten voor dit fonds. Pas na haar aftreden als Koningin is ze opnieuw zeer betrokken geraakt.

Bekijk de video met het volledige interview met prinses Beatrix van Omroep MAX hierboven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hele interview prinses Beatrix met Jan Slagter: "Ik ben trots op Spierfonds" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV