Opsporing Verzocht gemist? ‘Controleur’ overrompeld bejaard echtpaar Boxtel

Opsporing Verzocht gemist? ‘Controleur’ overrompeld bejaard echtpaar Boxtel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? ‘Controleur’ overrompeld bejaard echtpaar <em>Boxtel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken. Op donderdag 25 februari heeft de dader aangebeld bij een echtpaar van rond de 80 jaar oud in Boxtel. De man doet de deur open en staat oog in oog met de dader die zegt te komen 'controleren'. Hij stapt direct de woonkamer binnen, het echtpaar werd overrompeld door de man. Hij de man en vrouw gedupeerd voor zo'n 600 euro. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? ‘Controleur’ overrompeld bejaard echtpaar Boxtel

Op donderdag 25 februari heeft de dader aangebeld bij een echtpaar van rond de 80 jaar oud in Boxtel. De man doet de deur open en staat oog in oog met de dader die zegt te komen 'controleren'. Hij stapt direct de woonkamer binnen, het echtpaar werd overrompeld door de man. Hij de man en vrouw gedupeerd voor zo'n 600 euro.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? ‘Controleur’ overrompeld bejaard echtpaar Boxtel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV