Opsporing Verzocht: 17-jarige jongen met geweld van scooter beroofd in Beuningen

Opsporing Verzocht: 17-jarige jongen met geweld van scooter beroofd in Beuningen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 17-jarige jongen met geweld van scooter beroofd in <em>Beuningen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken. Op dinsdagavond 15 juni gaan twee vrienden van 16 en 17 jaar oud naar een voetbalveld in Beuningen. Een van de jongens wilde op zijn scooter stappen, maar krijgt al snel een klap van één van de daders. Hij moest onder bedreiging zijn scooter afstaan aan de dader. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 17-jarige jongen met geweld van scooter beroofd in Beuningen

Op dinsdagavond 15 juni gaan twee vrienden van 16 en 17 jaar oud naar een voetbalveld in Beuningen. Een van de jongens wilde op zijn scooter stappen, maar krijgt al snel een klap van één van de daders. Hij moest onder bedreiging zijn scooter afstaan aan de dader.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 17-jarige jongen met geweld van scooter beroofd in Beuningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV