Jinek gemist? Hans Kazàn trad met zijn vrouw op in bejaardentehuizen

Jinek gemist? Hans Kazàn trad met zijn vrouw op in bejaardentehuizen

Hans Kazàn blijkt jarenlang samen met zijn vrouw Wendy te hebben opgetreden in bejaardenhuizen, aan het begin van zijn carrière. Hoe zit dat precies? Wendy: "We waren net getrouwd en moesten geld verdienden. Toen zei Hans, weet je wat: die bejaardentehuizen hebben heel veel subsidie. Als we nou een leuke avond verzorgen, dat we een programma gaan maken samen?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Hans Kazàn trad met zijn vrouw op in bejaardentehuizen Hans Kazàn blijkt jarenlang samen met zijn vrouw Wendy te hebben opgetreden in bejaardenhuizen, aan het begin van zijn carrière. Hoe zit dat precies? Wendy: "We waren net getrouwd en moesten geld verdienden. Toen zei Hans, weet je wat: die bejaardentehuizen hebben heel veel subsidie. Als we nou een leuke avond verzorgen, dat we een programma gaan maken samen?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Hans Kazàn trad met zijn vrouw op in bejaardentehuizen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Hans Kazàn trad met zijn vrouw op in bejaardentehuizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV