De Rijdende Rechter: parkeren op de grond van de buren moet kunnen

De Rijdende Rechter: parkeren op de grond van de buren moet kunnen

De familie Saaman uit het Zeeuwse Biezelinge parkeert al jaren hun auto op het pad dat achter hun huis loopt. Dat was nooit een probleem. Totdat blijkt dat het voor verschillende buren al lange tijd een groot irritatiepunt is. Als de stiefdochter van de 84-jarige buurman zich ermee begint te bemoeien, is het hommeles. Zij besluit samen met een andere buurvrouw dat het parkeren achter hun huizen afgelopen moet zijn. Er is dan wel recht van overpad, maar de auto daar laten staan zorgt voor te veel overlast. De familie Saaman staat erop dat hun verworven parkeerrecht blijft bestaan en wil onbelemmerd gebruik blijven maken van het pad.

<em>De Rijdende Rechter</em>: parkeren op de grond van de buren moet kunnen De familie Saaman uit het Zeeuwse Biezelinge parkeert al jaren hun auto op het pad dat achter hun huis loopt. Dat was nooit een probleem. Totdat blijkt dat het voor verschillende buren al lange tijd een groot irritatiepunt is. Als de stiefdochter van de 84-jarige buurman zich ermee begint te bemoeien, is het hommeles. Zij besluit samen met een andere buurvrouw dat het parkeren achter hun huizen afgelopen moet zijn. Er is dan wel recht van overpad, maar de auto daar laten staan zorgt voor te veel overlast. De familie Saaman staat erop dat hun verworven parkeerrecht blijft bestaan en wil onbelemmerd gebruik blijven maken van het pad. Bekijk het fragment uit De Rijdende Rechter hierboven. De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Rijdende Rechter terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarische ruzie in De Rijdende Rechter: "Smurf! Ik vind jou een zielig figuur!" Bekijk deze video » Dinsdag in De Rijdende Rechter: vrouw vat belangstelling buren helemaal verkeerd op Bekijk deze video »
TV :
De Rijdende Rechter: parkeren op de grond van de buren moet kunnen

Bekijk het fragment uit De Rijdende Rechter hierboven.

De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Rijdende Rechter terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Rijdende Rechter: parkeren op de grond van de buren moet kunnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV