Zien: repetitie opening van Amsterdam Dance Event (Khalid & Sophie)

Zien: repetitie opening van Amsterdam Dance Event (Khalid & Sophie)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Zien: repetitie opening van <em>Amsterdam Dance Event</em> (Khalid &amp; Sophie) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vandaag begint het jaarlijkse Amsterdam Dance Event weer en dat betekent dat er een hoop feesten op de planning staan. Zoals elk jaar opent het ADE met een traditioneel optreden van het Metropole Orkest. In de uitzending van Sophie & Khalid konden we alvast meekijken naar de generale repetitie. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: repetitie opening van Amsterdam Dance Event (Khalid & Sophie)

Vandaag begint het jaarlijkse Amsterdam Dance Event weer en dat betekent dat er een hoop feesten op de planning staan. Zoals elk jaar opent het ADE met een traditioneel optreden van het Metropole Orkest. In de uitzending van Sophie & Khalid konden we alvast meekijken naar de generale repetitie.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: repetitie opening van Amsterdam Dance Event (Khalid & Sophie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV