Vanavond in Op1: o.a. Jochem Myjer over tv-programma vanuit luchtballon

Vanavond in Op1: o.a. Jochem Myjer over tv-programma vanuit luchtballon

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: o.a. Jochem Myjer over tv-programma vanuit <em>luchtballon</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanavond presenteren Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen een nieuwe aflevering van Op1, met als gasten: Yolanthe Cabau over de nieuwe film Liefde Zonder Grenzen, Jochem Myjer over zijn nieuwe programma Jochem in de Wolken en het laatste nieuws over Afghanistan met CDA-kamerlid Derk Bolswijk. Hierboven zie je wie de andere gasten zijn van Op1 van vanavond. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond in Op1: o.a. Jochem Myjer over tv-programma vanuit luchtballon

Vanavond presenteren Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen een nieuwe aflevering van Op1, met als gasten: Yolanthe Cabau over de nieuwe film Liefde Zonder Grenzen, Jochem Myjer over zijn nieuwe programma Jochem in de Wolken en het laatste nieuws over Afghanistan met CDA-kamerlid Derk Bolswijk. Hierboven zie je wie de andere gasten zijn van Op1 van vanavond.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: o.a. Jochem Myjer over tv-programma vanuit luchtballon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV