Splinter Chabot krijgt talkshow-advies van Eva Jinek: "Kwestie van je mond houden"

Splinter Chabot krijgt talkshow-advies van Eva Jinek: "Kwestie van je mond houden"

Vanaf zondag 17 oktober is het tweede seizoen van de talkshow SPLNTR! te zien op NPO 3. Presentator Splinter Chabot was te gast bij Jinek en kreeg daar zelfs advies van de talkshowkoningin: "Vaak is het een kwestie van je mond houden."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Splinter Chabot</em> krijgt talkshow-advies van <em>Eva Jinek</em>: &quot;Kwestie van je mond houden&quot; Vanaf zondag 17 oktober is het tweede seizoen van de talkshow SPLNTR! te zien op NPO 3. Presentator Splinter Chabot was te gast bij Jinek en kreeg daar zelfs advies van de talkshowkoningin: "Vaak is het een kwestie van je mond houden." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. LessenSplinter begint te lachen bij dit advies en beaamt: "Dat is iets wat menig Chabot niet lukt." Daarmee doelt hij natuurlijk ook op zijn vader Bart, die er bekend om staat nogal druk te zijn. In het gesprek vertelt Splinter ook over de lessen die hij uit het eerste seizoen van SPLNTR! heeft geleerd. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Het nieuwe seizoen van SPLNTR! is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van SPLNTR! terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending LuckyTV: Erik werkt thuis, maar plotseling staat er een ongewenste gast voor de deur Bekijk deze video » Heftig verhaal Ali B bij Jinek: zijn vader doodde hem bijna door gas aan te laten staan Bekijk deze video » Eva Jinek kijkt watertandend naar gebakjes, heeft ze nog aandacht voor gasten? Bekijk deze video »
Talkshow :
Splinter Chabot krijgt talkshow-advies van Eva Jinek: "Kwestie van je mond houden"

Lessen
Splinter begint te lachen bij dit advies en beaamt: "Dat is iets wat menig Chabot niet lukt." Daarmee doelt hij natuurlijk ook op zijn vader Bart, die er bekend om staat nogal druk te zijn. In het gesprek vertelt Splinter ook over de lessen die hij uit het eerste seizoen van SPLNTR! heeft geleerd.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Het nieuwe seizoen van SPLNTR! is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van SPLNTR! terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Splinter Chabot krijgt talkshow-advies van Eva Jinek: "Kwestie van je mond houden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV