Goedemorgen Nederland: Ab Osterhaus waarschuwt voor griep en corona

Goedemorgen Nederland: Ab Osterhaus waarschuwt voor griep en corona

Hoewel het normale leven steeds meer wordt gevierd, loopt het aantal coronabesmettingen ondertussen weer op. Viroloog Ab Osterhaus zegt in Goedemorgen Nederland dat de coronacrisis nog niet voorbij is en dat ook de ‘normale’ griep er weer aankomt. Hij adviseert dan ook vooral kwetsbaren om zich te laten vaccineren. “Zowel tegen griep als tegen Covid.”

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Ab Osterhaus waarschuwt voor griep en corona Hoewel het normale leven steeds meer wordt gevierd, loopt het aantal coronabesmettingen ondertussen weer op. Viroloog Ab Osterhaus zegt in Goedemorgen Nederland dat de coronacrisis nog niet voorbij is en dat ook de ‘normale’ griep er weer aankomt. Hij adviseert dan ook vooral kwetsbaren om zich te laten vaccineren. “Zowel tegen griep als tegen Covid.” Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Ab Osterhaus wil meer mensen voorzien van een derde coronaprik Bekijk deze video » Ab Osterhaus in Op1 over Bijbel: "Met de Bijbel in de hand veel dingen gebeurd die niet kunnen" Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Ab Osterhaus waarschuwt voor griep en corona


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Ab Osterhaus waarschuwt voor griep en corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV