Zien: Martien Meiland-lied 'Wat een gezeik' (Radio 538)

Zien: Martien Meiland-lied 'Wat een gezeik' (Radio 538)

Bjørgen maakt dit keer een nummer gebasseerd op de uitspraak van Martien Meiland Wat een gezeik. Martien zei deze zin in een Instagram Story, waarin hij even zijn frustraties kwijt wilde over het hacken van Erica's account. Bekijk hieronder het nummer Wat een gezeik.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Martien Meiland</em>-lied <em>'Wat een gezeik'</em> (Radio 538) Bjørgen maakt dit keer een nummer gebasseerd op de uitspraak van Martien Meiland Wat een gezeik. Martien zei deze zin in een Instagram Story, waarin hij even zijn frustraties kwijt wilde over het hacken van Erica's account. Bekijk hieronder het nummer Wat een gezeik. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Martien Meiland woest om Instagram hack Erica: "GEZEIK!" Bekijk deze video » Zien: Martien Meiland organiseert tuinfeest maar ergert zich aan standbeeld Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Martien Meiland-lied 'Wat een gezeik' (Radio 538)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Martien Meiland-lied 'Wat een gezeik' (Radio 538) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV