Zien: Grote brand woedt bij schrootbedrijf Den Bosch

Zien: Grote brand woedt bij schrootbedrijf Den Bosch

Als je in de omgeving van Den Bosch woont is het je vast niet ontgaan. Er woedt een grote brand in een berg schroot bij schrootbedrijf AVI.

Dikke rookwolken
In de stad is een flinke brandgeur te ruiken en er zijn veel dikke rookwolken te zien. Er wordt aangeraden om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te schakelen. Bekijk hieronder beelden van de grote brand in Den Bosch.

Zien: <em>Grote brand</em> woedt bij schrootbedrijf <em>Den Bosch</em> Als je in de omgeving van Den Bosch woont is het je vast niet ontgaan. Er woedt een grote brand in een berg schroot bij schrootbedrijf AVI. Dikke rookwolkenIn de stad is een flinke brandgeur te ruiken en er zijn veel dikke rookwolken te zien. Er wordt aangeraden om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te schakelen. Bekijk hieronder beelden van de grote brand in Den Bosch. Bekijk ook Video: grote brand verwoest deelscooterbedrijf Rotterdam Bekijk deze video » Zien: enorme brand bij metaalbedrijf Kampen; twintig meter hoge vlammen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Grote brand woedt bij schrootbedrijf Den Bosch of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV