Zien: Premier Noorwegen over pijl en boog-aanslag: "Gruwelijke daad"

Zien: Premier Noorwegen over pijl en boog-aanslag: "Gruwelijke daad"

In de Noorse plaats Kongsberg heeft een man met een pijl en boog vijf mensen gedood en nog eens twee anderen ernstig verwond. De verdachte is door de politie opgepakt. De premier van Noorwegen, Jonas Gahr Støre, reageert geschokt op de aanval. Bekijk het interview in de NOS-video hieronder.

Onwerkelijk
De premier van Noorwegen is van slag en vindt de "gruwelijke daad" onwerkelijk. De politie kan nog niets bekendmaken over het motief van de dader. Zoals gezegd zijn er minstens vijf doden en meerdere gewonden.

Zien: Premier Noorwegen over <em>pijl en boog-aanslag</em>: &quot;Gruwelijke daad&quot; In de Noorse plaats Kongsberg heeft een man met een pijl en boog vijf mensen gedood en nog eens twee anderen ernstig verwond. De verdachte is door de politie opgepakt. De premier van Noorwegen, Jonas Gahr Støre, reageert geschokt op de aanval. Bekijk het interview in de NOS-video hieronder. OnwerkelijkDe premier van Noorwegen is van slag en vindt de "gruwelijke daad" onwerkelijk. De politie kan nog niets bekendmaken over het motief van de dader. Zoals gezegd zijn er minstens vijf doden en meerdere gewonden. Bekijk ook Zien: Jan Versteegh riskeert z'n leven in Missions Impossible: "Ik ga dat niet doen" Bekijk deze video » Heftige beelden: doden en gewonden bij aanslag met pijl en boog in Noorwegen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Premier Noorwegen over pijl en boog-aanslag: "Gruwelijke daad" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV