Zien: Red Bull racet door de straten van New York in aanloop naar GP Verenigde Staten

Zien: Red Bull racet door de straten van New York in aanloop naar GP Verenigde Staten

Over anderhalve week staat de Grand Prix van de Verenigde Staten op het programma. De race wordt verreden op het Circuit of the Americans in Austin. Red Bull Racing is inmiddels aangekomen in de Verenigde Staten en hebben besloten om de straten van New York onveilig te maken met hun RB7.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Red Bull</em> racet door de straten van <em>New York</em> in aanloop naar <em>GP Verenigde Staten</em> Over anderhalve week staat de Grand Prix van de Verenigde Staten op het programma. De race wordt verreden op het Circuit of the Americans in Austin. Red Bull Racing is inmiddels aangekomen in de Verenigde Staten en hebben besloten om de straten van New York onveilig te maken met hun RB7. Tekst gaat verder onder de video. Chassiswisseling Max VerstappenDe Oostenrijkse Helmut Marko heeft aan Sport1 vertelt dat Max Verstappen eventueel een wissel van chassis gaat doorvoeren tijdens de GP van de Verenigde Staten. Verstappen klaagde de afgelopen weekenden meerdere malen over de balans van zijn RB16B, volgens Helmut Marko is een chassiswissel daarom een reële optie. Bekijk de beelden van Red Bull Racing in New York hierboven. Bekijk ook Zien: naaktfoto Max Verstappen 'in opgewonden toestand' verschenen Bekijk deze video » Formule 1: Valtteri Bottas wint GP van Turkije, Max Verstappen wordt tweede en Hamilton vijfde Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Red Bull racet door de straten van New York in aanloop naar GP Verenigde Staten

Chassiswisseling Max Verstappen
De Oostenrijkse Helmut Marko heeft aan Sport1 vertelt dat Max Verstappen eventueel een wissel van chassis gaat doorvoeren tijdens de GP van de Verenigde Staten. Verstappen klaagde de afgelopen weekenden meerdere malen over de balans van zijn RB16B, volgens Helmut Marko is een chassiswissel daarom een reële optie.

Bekijk de beelden van Red Bull Racing in New York hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV