Video: Mark Rutte houdt lippen stijf op elkaar over uitgaven Willem-Alexander

Video: Mark Rutte houdt lippen stijf op elkaar over uitgaven Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander krijgt ieder jaar zijn miljoenen uitgekeerd van de staat. De Tweede Kamer eiste vandaag opheldering over de koning zijn geldzaken, maar Mark Rutte heeft besloten om hier geen gehoor aan gegeven. De premier vertelt dat openheid een inbreuk zou zijn op de persoonlijke levenssfeer van Willem-Alexander.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Mark Rutte</em> houdt lippen stijf op elkaar over uitgaven <em>Willem-Alexander</em> Koning Willem-Alexander krijgt ieder jaar zijn miljoenen uitgekeerd van de staat. De Tweede Kamer eiste vandaag opheldering over de koning zijn geldzaken, maar Mark Rutte heeft besloten om hier geen gehoor aan gegeven. De premier vertelt dat openheid een inbreuk zou zijn op de persoonlijke levenssfeer van Willem-Alexander. Tekst gaat verder onder de video. 1 miljoen euro belastingvrijMet een riante privéjet, verschillende Griekse vakantiehuisjes en een snelle speedboot, is het voor iedereen wel duidelijk dat onze koning niet op een houtje hoeft te bijten. Marc van der Linden vertelt bij RTL Boulevard dat een salaris van 1 miljoen euro belastingvrij enorm veel is, zeker gezien de andere vergoedingen die het koninklijk huis ontvangt. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Mark Rutte houdt lippen stijf op elkaar over uitgaven Willem-Alexander

1 miljoen euro belastingvrij
Met een riante privéjet, verschillende Griekse vakantiehuisjes en een snelle speedboot, is het voor iedereen wel duidelijk dat onze koning niet op een houtje hoeft te bijten. Marc van der Linden vertelt bij RTL Boulevard dat een salaris van 1 miljoen euro belastingvrij enorm veel is, zeker gezien de andere vergoedingen die het koninklijk huis ontvangt.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Mark Rutte houdt lippen stijf op elkaar over uitgaven Willem-Alexander of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV