Dit zijn de kandidaten van Maestro seizoen 6 (video)

Dit zijn de kandidaten van Maestro seizoen 6 (video)

Dit zijn de kandidaten van <em>Maestro</em> seizoen 6 (video) Maestro-fans opgelet! Nog een paar weken en dan kunnen we weer genieten van nieuwe afleveringen vol muziek. Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Maestro. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. Gouden batonActrice en musicalster Simone Kleinsma, radio dj en Youtuber Bram Krikke, journalist en presentator Henk Spaan, actrice en cabaretière Plien van Bennekom, presentatrice en radio dj Eva Cleven, journalist en presentator Pieter Jan Hagens en rapper en producer Sor zijn de deelnemers van Maestro seizoen 6! Wie gaat er met de gouden baton naar huis en mag zichzelf Maestro 2021 noemen? In de video hierboven zien we een voorproefje van de kennis van de kandidaten. Je ziet Maestro vanaf zondag 5 december op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Maestro terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Simone Kleinsma maakte een persoonlijke voorstelling over overleden man Bekijk deze video » Olcay Gulsen sleurt Ruud de Wild mee naar première Simone Verder: "Zo is het toch" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Dit zijn de kandidaten van Maestro seizoen 6 (video)

Maestro-fans opgelet! Nog een paar weken en dan kunnen we weer genieten van nieuwe afleveringen vol muziek. Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Maestro. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Gouden baton
Actrice en musicalster Simone Kleinsma, radio dj en Youtuber Bram Krikke, journalist en presentator Henk Spaan, actrice en cabaretière Plien van Bennekom, presentatrice en radio dj Eva Cleven, journalist en presentator Pieter Jan Hagens en rapper en producer Sor zijn de deelnemers van Maestro seizoen 6! Wie gaat er met de gouden baton naar huis en mag zichzelf Maestro 2021 noemen? In de video hierboven zien we een voorproefje van de kennis van de kandidaten.

Je ziet Maestro vanaf zondag 5 december op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Maestro terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV