Jort Kelder baart opzien: "Wordt De kinderen van Ruinerwold een soap?"

Jort Kelder baart opzien: "Wordt De kinderen van Ruinerwold een soap?"

Tv-diva Catherine Keyl zat donderdag bij Op1 om terug te blikken op het Gouden Televizier-Ring Gala. Zij bespeurde een omwenteling, omdat de drie genomineerde programma's over echte mensen en het echte leven gingen. Jort Kelder baarde opzien met een opmerking over hoe het nu verder moet met De kinderen van Ruinerwold: "Wordt het een soap?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jort Kelder</em> baart opzien: &quot;Wordt <em>De kinderen van Ruinerwold</em> een soap?&quot; Tv-diva Catherine Keyl zat donderdag bij Op1 om terug te blikken op het Gouden Televizier-Ring Gala. Zij bespeurde een omwenteling, omdat de drie genomineerde programma's over echte mensen en het echte leven gingen. Jort Kelder baarde opzien met een opmerking over hoe het nu verder moet met De kinderen van Ruinerwold: "Wordt het een soap?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Peter R. de VriesDie opmerking werd meteen de grond in gestampt door de gasten. "Nou, nee..." zegt Keyl meteen, en Kelder gaat daar meteen in mee: "Dat zou wel merkwaardig zijn." Ook anderen aan tafel kijken ervan op: "Ze zijn geen personages, dit zijn echte mensen." Verder vertelde Keyl ook dat ze het eerbetoon aan Peter R. de Vries prachtig vond. De vermoorde misdaadverslaggever werd geëerd met een schitterend muzikaal optreden. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jort Kelder baart opzien: "Wordt De kinderen van Ruinerwold een soap?"

Peter R. de Vries
Die opmerking werd meteen de grond in gestampt door de gasten. "Nou, nee..." zegt Keyl meteen, en Kelder gaat daar meteen in mee: "Dat zou wel merkwaardig zijn." Ook anderen aan tafel kijken ervan op: "Ze zijn geen personages, dit zijn echte mensen." Verder vertelde Keyl ook dat ze het eerbetoon aan Peter R. de Vries prachtig vond. De vermoorde misdaadverslaggever werd geëerd met een schitterend muzikaal optreden.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder baart opzien: "Wordt De kinderen van Ruinerwold een soap?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV