De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace

De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace

Het urenlang dansen en op je benen staan tijdens De Dansmarathon vormt een aanslag op je lichaam en dat houdt niet iedereen even goed vol: "Carlos zat er met zijn danspartner Grace lekker in maar De Dansmarathon is voor hem toch wel op een pijnlijke en abrupte manier geëindigd", vertelt presentator Dennis van der Geest. Wat er precies gebeurd is en waarom de twee niet verder kunnen zie je in het fragment hieronder.

<em>De Dansmarathon</em>: pijnlijke blessure betekent einde programma voor <em>Carlos &amp; Grace</em> Het urenlang dansen en op je benen staan tijdens De Dansmarathon vormt een aanslag op je lichaam en dat houdt niet iedereen even goed vol: "Carlos zat er met zijn danspartner Grace lekker in maar De Dansmarathon is voor hem toch wel op een pijnlijke en abrupte manier geëindigd", vertelt presentator Dennis van der Geest. Wat er precies gebeurd is en waarom de twee niet verder kunnen zie je in het fragment hieronder. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kijk LIVE naar televisie evenement De Dansmarathon (14-16 oktober) Bekijk deze video » Linda de Mol over De Dansmarathon: "Ik bleef als gebiologeerd konijn heel lang kijken" Bekijk deze video »
TV :
De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV