Johan Derksen in Veronica Inside over van Gaal: "Waarom moet iedereen zo nederig doen?"

Johan Derksen in Veronica Inside over van Gaal: "Waarom moet iedereen zo nederig doen?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> in <em>Veronica Inside</em> over van Gaal: &quot;Waarom moet iedereen zo nederig doen?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen spreekt opnieuw zijn irritatie uit richting Louis van Gaal: "Waarom moet iedereen zo nederig doen tegen deze man?" Johan vraagt zich af in wat voor een wereld van angst we leven als we niet naar de coach durven te stappen en een mening durven te geven zonder bang te zijn eruit gegooid te worden. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen spreekt opnieuw zijn irritatie uit richting Louis van Gaal: "Waarom moet iedereen zo nederig doen tegen deze man?" Johan vraagt zich af in wat voor een wereld van angst we leven als we niet naar de coach durven te stappen en een mening durven te geven zonder bang te zijn eruit gegooid te worden.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in Veronica Inside over van Gaal: "Waarom moet iedereen zo nederig doen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV