Overgebleven danskoppels De Dansmarathon dansen op 'Non Stop Vol D'r Op' (video)

Overgebleven danskoppels De Dansmarathon dansen op 'Non Stop Vol D'r Op' (video)

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

Overgebleven danskoppels <em>De Dansmarathon</em> dansen op 'Non Stop Vol D'r Op' (video) Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. De 37 overgebleven koppels hebben nog 17 uur te gaan tot het einde van De Dansmarathon. Ondanks de oververmoeidheid dansen ze mee op het nummer 'Non Stop Vol D'r Op'. De tekst van het nummer is toepasselijk. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace Bekijk deze video » De Dansmarathon: dansers gaan los op The Partysquad Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De 37 overgebleven koppels hebben nog 17 uur te gaan tot het einde van De Dansmarathon. Ondanks de oververmoeidheid dansen ze mee op het nummer 'Non Stop Vol D'r Op'. De tekst van het nummer is toepasselijk.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Overgebleven danskoppels De Dansmarathon dansen op 'Non Stop Vol D'r Op' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV