René Karst zorgt voor polonaise tijdens De Dansmarathon (video)

René Karst zorgt voor polonaise tijdens De Dansmarathon (video)

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

<em>René Karst</em> zorgt voor polonaise tijdens <em>De Dansmarathon</em> (video) Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. De deelnemers van De Dansmarathon kunnen een ouderwetse polonaise niet weerstaan wanneer René Karst 'een atje voor de sfeer' zingt. In een lange rij maken ze een rondje om de dansvloer. Hierna hebben ze nog heel wat uurtjes te gaan. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace Bekijk deze video » De Dansmarathon: dansers gaan los op The Partysquad Bekijk deze video »
Entertainment :
René Karst zorgt voor polonaise tijdens De Dansmarathon (video)

De deelnemers van De Dansmarathon kunnen een ouderwetse polonaise niet weerstaan wanneer René Karst 'een atje voor de sfeer' zingt. In een lange rij maken ze een rondje om de dansvloer. Hierna hebben ze nog heel wat uurtjes te gaan.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René Karst zorgt voor polonaise tijdens De Dansmarathon (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV