OG3NE geeft spetterend optreden tijdens De Dansmarathon (video)

OG3NE geeft spetterend optreden tijdens De Dansmarathon (video)

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

<em>OG3NE</em> geeft spetterend optreden tijdens <em>De Dansmarathon</em> (video) Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. Ondanks de vermoeidheid, dansen de dansparen toch nog enthousiast mee met de zangeressen van OG3NE. De drie zussen geven een spetterend optreden en zingen 'I Was Made For Lovin' You' van Kiss. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace Bekijk deze video » De Dansmarathon: dansers gaan los op The Partysquad Bekijk deze video »
Entertainment :
OG3NE geeft spetterend optreden tijdens De Dansmarathon (video)

Ondanks de vermoeidheid, dansen de dansparen toch nog enthousiast mee met de zangeressen van OG3NE. De drie zussen geven een spetterend optreden en zingen 'I Was Made For Lovin' You' van Kiss.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op OG3NE geeft spetterend optreden tijdens De Dansmarathon (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV