LuckyTV: Cruiseschip 'MS Erik Dijkstra' vaart haven in

LuckyTV: Cruiseschip 'MS Erik Dijkstra' vaart haven in

Als kijker moet je even twee keer goed kijken... Hoe heet het cruiseschip?! Het is duidelijk dat de spot wordt gedreven met Op1-presentator. ''Het blijft een indrukwekkend gezicht,'' zegt de commentator met een serieuze toon.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Cruiseschip 'MS Erik Dijkstra' vaart haven in Als kijker moet je even twee keer goed kijken... Hoe heet het cruiseschip?! Het is duidelijk dat de spot wordt gedreven met Op1-presentator. ''Het blijft een indrukwekkend gezicht,'' zegt de commentator met een serieuze toon. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek: Armin van Buuren en Sunnery James over het verliezen van muziek Bekijk deze video » Straatjournalist Roel Maalderink vertelt in Jinek over eigen project: ''Ik kreeg vrije hand'' Bekijk deze video » Armin van Buuren was blij met corona: ''Opeens was de druk van werken weg'' Bekijk deze video »
Entertainment :
LuckyTV: Cruiseschip 'MS Erik Dijkstra' vaart haven in


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Cruiseschip 'MS Erik Dijkstra' vaart haven in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV