Huilende deelnemers De Dansmarathon gaan door een diep dal: "Grens is bereikt" (video)

Huilende deelnemers De Dansmarathon gaan door een diep dal: "Grens is bereikt" (video)

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

De laatste loodjes wegen zeer zwaar voor een aantal deelnemers van De Dansmarathon. Nog de hele middag zouden ze moeten dansen, maar sommigen kunnen echt niet meer.

Lees verder onder de video.

Huilende deelnemers <em>De Dansmarathon</em> gaan door een diep dal: &quot;Grens is bereikt&quot; (video) Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. De laatste loodjes wegen zeer zwaar voor een aantal deelnemers van De Dansmarathon. Nog de hele middag zouden ze moeten dansen, maar sommigen kunnen echt niet meer. Lees verder onder de video. GrensVoor een aantal deelnemers van De Dansmarathon is het einde van het dansavontuur echt in zicht. "De grens is bereikt. Ik moet nu naar mijn lichaam luisteren." Het is maar één van de vele reacties van deelnemers die eigenlijk niet verder kunnen dansen. Sommigen gaan toch door. Maar of dat nu zo'n goed idee is? De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Overgebleven danskoppels De Dansmarathon dansen op 'Non Stop Vol D'r Op' (video) Bekijk deze video » Afvallers van De Dansmarathon gaan teleurgesteld naar huis: ''We hebben ons best gedaan'' Bekijk deze video » Jeroen van de Boom zingt voor oververmoeide danskoppels De Dansmarathon (video) Bekijk deze video » Frans Duijts zingt 'Frans Duits' tijdens De Dansmarathon (video) Bekijk deze video » Deelnemers De Dansmarathon krijgen energieboost door The Partysquad (video) Bekijk deze video » René Karst zorgt voor polonaise tijdens De Dansmarathon (video) Bekijk deze video » OG3NE geeft spetterend optreden tijdens De Dansmarathon (video) Bekijk deze video » Steeds meer blessures voor kandidaten De Dansmarathon (video) Bekijk deze video » Update Dansmarathon zaterdag: meerdere deelnemers stoppen na blessures Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Grens
Voor een aantal deelnemers van De Dansmarathon is het einde van het dansavontuur echt in zicht. "De grens is bereikt. Ik moet nu naar mijn lichaam luisteren." Het is maar één van de vele reacties van deelnemers die eigenlijk niet verder kunnen dansen. Sommigen gaan toch door. Maar of dat nu zo'n goed idee is?

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Huilende deelnemers De Dansmarathon gaan door een diep dal: "Grens is bereikt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV