Bekijk de trailer van The Batman, vanaf maart te zien in de bioscoop

Bekijk de trailer van The Batman, vanaf maart te zien in de bioscoop

Op het event DC FanDome is zaterdagavond de trailer van de nieuwe film The Batman gelanceerd. Bekijk hem hierboven.

Bekijk de trailer van <em>The Batman</em>, vanaf maart te zien in de bioscoop Op het event DC FanDome is zaterdagavond de trailer van de nieuwe film The Batman gelanceerd. Bekijk hem hierboven. PattinsonDe hoofdrol en dus de rol van Bruce Wayne en Batman zal worden ingevuld door Robert Pattinson (High Life, TENET). Verder zien we onder meer Zoë Kravitz, Andy Serkis en de onherkenbare Colin Farrell. Bekijk de trailer hierboven. The Batman is vanaf 3 maart 2022 te zien in de bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is op het moment van schrijven nog niet bekend.
Trailer :
Bekijk de trailer van The Batman, vanaf maart te zien in de bioscoop

Pattinson
De hoofdrol en dus de rol van Bruce Wayne en Batman zal worden ingevuld door Robert Pattinson (High Life, TENET). Verder zien we onder meer Zoë Kravitz, Andy Serkis en de onherkenbare Colin Farrell.

Bekijk de trailer hierboven. The Batman is vanaf 3 maart 2022 te zien in de bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is op het moment van schrijven nog niet bekend.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van The Batman, vanaf maart te zien in de bioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV