Plakshot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Plakshot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Plakshot gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Roel Maalderink peilt meningen over Plakshot: ‘Ik ga niet kijken’ (video) Bekijk deze video » Plakshot: Roland Wankers doet verslag van klimaatdemonstratie: ‘Vet hypocriet!’ Bekijk deze video » Zondagavond is traditioneel een avond voor satire op NPO 3. Deze week start het nieuwe programma Plakshot, waarin de absurditeit van de media wordt blootgelegd. Elke zondag rond 21:45 uur op NPO 3. SketchesRoel Maalderink bespreekt wekelijks de actualiteit door middel van straatinterviews, sketches en parodieën en legt de absurditeit van de media bloot. Dat doet Roel allemaal vanuit zijn eigen woonkamer en met zijn broer. BankRoel Maalderink: "Ik heb altijd gedroomd van een eigen televisiestudio met gelikte decors en mooie assistenten, nu is dat het allemaal niet geworden maar thuis op de bank met mijn broer Jos is ook gewoon ontzettend leuk", zegt hij bij de VPRO. Roel Maalderink stelt gekste vragen aan gewone Nederlanders: "Ja, het zijn slachtoffers" Bekijk deze video » Roel Maalderink (Voxpop) zaait verwarring op straat: "Ik ben een deepfake" (video) Bekijk deze video » Roel Maalderink is mediatalent van 2020: "Hij viel op door Voxpop" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Zondagavond is traditioneel een avond voor satire op NPO 3. Deze week start het nieuwe programma Plakshot, waarin de absurditeit van de media wordt blootgelegd. Elke zondag rond 21:45 uur op NPO 3.

Sketches
Roel Maalderink bespreekt wekelijks de actualiteit door middel van straatinterviews, sketches en parodieën en legt de absurditeit van de media bloot. Dat doet Roel allemaal vanuit zijn eigen woonkamer en met zijn broer.

Bank
Roel Maalderink: "Ik heb altijd gedroomd van een eigen televisiestudio met gelikte decors en mooie assistenten, nu is dat het allemaal niet geworden maar thuis op de bank met mijn broer Jos is ook gewoon ontzettend leuk", zegt hij bij de VPRO.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Plakshot gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV