Zien: Newcastle United - Tottenham Hotspur stilgelegd na reanimatie op tribune

Zien: Newcastle United - Tottenham Hotspur stilgelegd na reanimatie op tribune

De Premier League-wedstrijd tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur is vanavond na een half uur spelen stilgelegd, nadat een supporter in het publiek hartproblemen kreeg. De supporter van Newcastle United is op de volle tribunes gereanimeerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Newcastle United - Tottenham Hotspur</em> stilgelegd na <em>reanimatie</em> op tribune De Premier League-wedstrijd tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur is vanavond na een half uur spelen stilgelegd, nadat een supporter in het publiek hartproblemen kreeg. De supporter van Newcastle United is op de volle tribunes gereanimeerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Tekst gaat verder onder de video. Wedstrijd stilgelegdTottenham-spelers Sergio Reguilón en Eric Dier attendeerden de scheidsrechter op de problemen op de tribunes, vervolgens besloot hij om de wedstrijd stil te leggen. De wedstrijd werd na zeven minuten van onderbreking weer hervat, over de staat van het slachtoffer is nog niets bekend. Bekijk de beelden uit de wedstrijd Newcastle United - Tottenham Hotspur hierboven. Bekijk ook Samenvatting Liverpool - Manchester City (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Leicester City - Manchester United (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Newcastle United - Tottenham Hotspur stilgelegd na reanimatie op tribune

Wedstrijd stilgelegd
Tottenham-spelers Sergio Reguilón en Eric Dier attendeerden de scheidsrechter op de problemen op de tribunes, vervolgens besloot hij om de wedstrijd stil te leggen. De wedstrijd werd na zeven minuten van onderbreking weer hervat, over de staat van het slachtoffer is nog niets bekend.

Bekijk de beelden uit de wedstrijd Newcastle United - Tottenham Hotspur hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Newcastle United - Tottenham Hotspur stilgelegd na reanimatie op tribune of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV