Video: brute aanval met hakbijl Eindhoven blijkt gefilmd

Video: brute aanval met hakbijl Eindhoven blijkt gefilmd

Middeleeuwse mishandelpraktijken in Eindhoven: een man is daar afgelopen nacht met een hakbijl en een stuk ijzer in elkaar geslagen. "Op het moment dat hij op de grond ligt, wordt hij ook nog eens geschopt", vertelt een Hart van Nederland-verslaggever.

Aanval gefilmd
De brute aanval blijkt gefilmd door een buurtbewoner, die de beelden aan de politie gegeven heeft, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Naar het motief van de twee daders, die nog niet aangehouden zijn, wordt momenteel onderzoek gedaan. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.

Video: brute aanval met <em>hakbijl</em> Eindhoven blijkt gefilmd Middeleeuwse mishandelpraktijken in Eindhoven: een man is daar afgelopen nacht met een hakbijl en een stuk ijzer in elkaar geslagen. "Op het moment dat hij op de grond ligt, wordt hij ook nog eens geschopt", vertelt een Hart van Nederland-verslaggever. Aanval gefilmdDe brute aanval blijkt gefilmd door een buurtbewoner, die de beelden aan de politie gegeven heeft, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Naar het motief van de twee daders, die nog niet aangehouden zijn, wordt momenteel onderzoek gedaan. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: vrouw keihard voor aankomende metro geduwd in New York Bekijk deze video » Zien: Premier Noorwegen over pijl en boog-aanslag: "Gruwelijke daad" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: brute aanval met hakbijl Eindhoven blijkt gefilmd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV