Zien: Michael van Gerwen verliest in finale European Championship van Rob Cross

Zien: Michael van Gerwen verliest in finale European Championship van Rob Cross

Michael van Gerwen benaderde zondag zijn oude vorm vooral weer in de wedstrijd tegen Gerwyn Price, maar de finale winnen bleek een brug te ver. De Nederlander kreeg in de eindstrijd van het European Championship Darts klop van Rob Cross: 11-8.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Michael van Gerwen</em> verliest in finale European Championship van <em>Rob Cross</em> Michael van Gerwen benaderde zondag zijn oude vorm vooral weer in de wedstrijd tegen Gerwyn Price, maar de finale winnen bleek een brug te ver. De Nederlander kreeg in de eindstrijd van het European Championship Darts klop van Rob Cross: 11-8. Lees verder onder de video. VormcrisisDe afgelopen tijd kampte Van Gerwen met een ernstige vormcrisis; hij kon geen toernooi meer winnen en werd vaak al snel uitgeschakeld. Dit weekend leek hij er weer een beetje bovenop te zijn. Zondag versloeg hij Gerwyn Price in de kwartfinale met 10-8, om vervolgens met 11-10 van Nathan Aspinall te winnen in de halve finale. In de finale moest hij helaas het hoofd buigen. Bekijk de samenvattingen van de halve finales en de finale van het European Championship Darts in de video hierboven. De samenvatting van de finale begint op 15:27. Bekijk ook World Grand Prix: Van Gerwen onderuit tegen Noppert, bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Video: Michael van Gerwen over zijn toeren na beschuldiging valsspelen Danny Noppert Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Michael van Gerwen verliest in finale European Championship van Rob Cross

Vormcrisis
De afgelopen tijd kampte Van Gerwen met een ernstige vormcrisis; hij kon geen toernooi meer winnen en werd vaak al snel uitgeschakeld. Dit weekend leek hij er weer een beetje bovenop te zijn. Zondag versloeg hij Gerwyn Price in de kwartfinale met 10-8, om vervolgens met 11-10 van Nathan Aspinall te winnen in de halve finale. In de finale moest hij helaas het hoofd buigen.

Bekijk de samenvattingen van de halve finales en de finale van het European Championship Darts in de video hierboven. De samenvatting van de finale begint op 15:27.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Michael van Gerwen verliest in finale European Championship van Rob Cross of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV