Serie Four Weddings And A Funeral start maandag bij RTL 8: bekijk voorproefje

Serie Four Weddings And A Funeral start maandag bij RTL 8: bekijk voorproefje

Four Weddings And A Funeral is niet alleen een klassieke romcom uit 1994 met Hugh Grant, er is ook een nieuwe serie van gemaakt. Vanaf vanavond kun je deze romantische en grappige serie bij RTL 8 bekijken. Deze is gebaseerd op de Britse film, maar net even in een nieuw jasje gestoken. En de eerste beelden verraden al dat een van de bruiloften prachtig lijkt, maar ineens erg ongemakkelijk wordt…

Bekijk de beelden uit de serie Four Weddings And A Funeral hieronder. Four Weddings And A Funeral is vanaf maandag 18 oktober om 20.25 uur te zien bij RTL 8.

Serie <em>Four Weddings And A Funeral</em> start maandag bij RTL 8: bekijk voorproefje Four Weddings And A Funeral is niet alleen een klassieke romcom uit 1994 met Hugh Grant, er is ook een nieuwe serie van gemaakt. Vanaf vanavond kun je deze romantische en grappige serie bij RTL 8 bekijken. Deze is gebaseerd op de Britse film, maar net even in een nieuw jasje gestoken. En de eerste beelden verraden al dat een van de bruiloften prachtig lijkt, maar ineens erg ongemakkelijk wordt… Bekijk de beelden uit de serie Four Weddings And A Funeral hieronder. Four Weddings And A Funeral is vanaf maandag 18 oktober om 20.25 uur te zien bij RTL 8. Op1: nieuwe romcom Liefde Zonder Grenzen met Yolanthe Cabau zet aan tot denken Bekijk deze video » Selma Omari over Liefde Zonder Grenzen: "Het is anders dan een romcom" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV