Shownieuws: dochter Spike 8 weken te vroeg geboren door losgelaten placenta

Shownieuws: dochter Spike 8 weken te vroeg geboren door losgelaten placenta

Frans van Zoest, ook wel bekend als Spike van de Nederlandse rockband Di-rect, is eind september voor de eerste keer vader geworden, zo maakte hij dit weekend bekend. Zijn dochter Lotus kwam door complicaties bij de zwangerschap al na 32 weken ter wereld: "Dat is echt veel te vroeg", merkt Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas op.

Hoe gaat het nu?
Acht weken voor de uitgerekende datum liet de placenta los, vertelt William Rutten, die het stelt kent. Hoe is het nu met ze? "Ze maken het hartstikke goed. Ze hebben nu zelfs een eigen kamer gekregen, in het ziekenhuis waar ze met zijn drietjes verblijven." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: dochter <em>Spike</em> 8 weken te vroeg geboren door losgelaten placenta Frans van Zoest, ook wel bekend als Spike van de Nederlandse rockband Di-rect, is eind september voor de eerste keer vader geworden, zo maakte hij dit weekend bekend. Zijn dochter Lotus kwam door complicaties bij de zwangerschap al na 32 weken ter wereld: "Dat is echt veel te vroeg", merkt Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas op. Hoe gaat het nu?Acht weken voor de uitgerekende datum liet de placenta los, vertelt William Rutten, die het stelt kent. Hoe is het nu met ze? "Ze maken het hartstikke goed. Ze hebben nu zelfs een eigen kamer gekregen, in het ziekenhuis waar ze met zijn drietjes verblijven." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. View this post on Instagram A post shared by Spike van Zoest (@spikevanzoest) Bekijk ook Rachel Hazes na aankomst met André op Schiphol: "Nu met rust laten" (video) Bekijk deze video » Video: Albert Verlinde kan niet geloven dat Gordon in economy class naar Dubai is gevlogen Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: dochter Spike 8 weken te vroeg geboren door losgelaten placenta


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: dochter Spike 8 weken te vroeg geboren door losgelaten placenta of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV