Snollebollekes Gelredome: Rob Kemps gaat los op Non, Je Ne Regrette Rien (Edith Piaf)

Snollebollekes Gelredome: Rob Kemps gaat los op Non, Je Ne Regrette Rien (Edith Piaf)

Op het eerste gezicht lijkt het nogal een bijzondere combinatie, chansons en Snollebollekes. Maar wie de serie Chansons! heeft gezien, snapt helemaal dat Rob Kemps tijdens zijn concert in het Gelredome Non, Je Ne Regrette Rien van Edith Piaf op zette.

<em>Snollebollekes</em> Gelredome: Rob Kemps gaat los op <em>Non, Je Ne Regrette Rien</em> (Edith Piaf) Op het eerste gezicht lijkt het nogal een bijzondere combinatie, chansons en Snollebollekes. Maar wie de serie Chansons! heeft gezien, snapt helemaal dat Rob Kemps tijdens zijn concert in het Gelredome Non, Je Ne Regrette Rien van Edith Piaf op zette. Publiek zingt mee met chansonSnollebollekes staat eigenlijk bekend om de stampmuziek, met nummers als Links Rechts en Non Stop Vol D'r Op. Maar frontman Rob Kemps is helemaal weg van chansons, zo deelde hij zijn liefde voor het Franse levenslied met Matthijs van Nieuwkerk in de docuserie Chansons!. En tijdens zijn Snollebollekes-concert in Gelredome zet hij tussendoor dan ook gewoon even een klassieker van Piaf op, en de zaal gaat heerlijk mee… Bekijk het fragment van Snollebollekes in Gelredome in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van CHANSONS! terugkijken bij Gids.tv. Rob Kemps over Snollebollekes-concert: "Ik houd me aan coronaregels" (video) Bekijk deze video » Zien: Rob Kemps wint Televizier-Ster Talent 2021 Bekijk deze video »

Publiek zingt mee met chanson
Snollebollekes staat eigenlijk bekend om de stampmuziek, met nummers als Links Rechts en Non Stop Vol D'r Op. Maar frontman Rob Kemps is helemaal weg van chansons, zo deelde hij zijn liefde voor het Franse levenslied met Matthijs van Nieuwkerk in de docuserie Chansons!. En tijdens zijn Snollebollekes-concert in Gelredome zet hij tussendoor dan ook gewoon even een klassieker van Piaf op, en de zaal gaat heerlijk mee…

Bekijk het fragment van Snollebollekes in Gelredome in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van CHANSONS! terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Snollebollekes Gelredome: Rob Kemps gaat los op Non, Je Ne Regrette Rien (Edith Piaf) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV