Op1 gemist? Dit is waarom Wouter de Vries niet aanwezig was bij eerste zittingsdag

Op1 gemist? Dit is waarom Wouter de Vries niet aanwezig was bij eerste zittingsdag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Maandag 18 oktober vond de eerste hoorzitting in de strafzaak tegen de twee verdachten van de moord op Peter R. de Vries plaats. De zitting werd drukbezocht, maar broer Wouter was bewust niet aanwezig. Bij Op1 vertelt hij waarom.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Dit is waarom <em>Wouter de Vries</em> niet aanwezig was bij eerste zittingsdag Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Maandag 18 oktober vond de eerste hoorzitting in de strafzaak tegen de twee verdachten van de moord op Peter R. de Vries plaats. De zitting werd drukbezocht, maar broer Wouter was bewust niet aanwezig. Bij Op1 vertelt hij waarom. Tekst gaat verder onder de video. Niet aanwezigBroer Wouter vertelt dat hij bewust niet aanwezig was bij de eerste zittingsdag. Volgens Wouter zijn de beide verdachten geen woord waard en spijt hoef hij al helemaal niet te horen van deze mensen. Bij Op1 pleit hij ervoor dat we de verdachten nooit bij hun namen noemen, maar liever 'chauffeur' en 'schutter'. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dit is waarom Wouter de Vries niet aanwezig was bij eerste zittingsdag

Niet aanwezig
Broer Wouter vertelt dat hij bewust niet aanwezig was bij de eerste zittingsdag. Volgens Wouter zijn de beide verdachten geen woord waard en spijt hoef hij al helemaal niet te horen van deze mensen. Bij Op1 pleit hij ervoor dat we de verdachten nooit bij hun namen noemen, maar liever 'chauffeur' en 'schutter'.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV