Zien: Kees van der Spek pakt bitcoinbende aan op Cyprus

Zien: Kees van der Spek pakt bitcoinbende aan op Cyprus

Dinsdag 19 oktober zien we een undercover-operatie op Cyprus. Kees van der Spek pakt een bitcoinbende aan. Bekijk beelden van deze aflevering in de Instagramvideo hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Kees van der Spek</em> pakt bitcoinbende aan op <em>Cyprus</em> Dinsdag 19 oktober zien we een undercover-operatie op Cyprus. Kees van der Spek pakt een bitcoinbende aan. Bekijk beelden van deze aflevering in de Instagramvideo hieronder. Lees verder onder de video. Spectaculaire wendingIn deze tweede aflevering van het nieuwe seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt neemt de al twee jaar durende jacht op de bitcoinbende een spectaculaire wending. Kees neemt de dader, die hij afgelopen voorjaar ontmaskerde, voor een week in dienst om te solliciteren bij een van de vele foute beleggingskantoren op Cyprus. Bekijk hierboven beelden van deze aflevering, die Kees op zijn Instagrampagina deelde. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk video over nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt Bekijk deze video » Kees van der Spek vond moordenaar Peter R. de Vries ontluisterend: "Een jochie" Bekijk deze video »

Spectaculaire wending
In deze tweede aflevering van het nieuwe seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt neemt de al twee jaar durende jacht op de bitcoinbende een spectaculaire wending. Kees neemt de dader, die hij afgelopen voorjaar ontmaskerde, voor een week in dienst om te solliciteren bij een van de vele foute beleggingskantoren op Cyprus. Bekijk hierboven beelden van deze aflevering, die Kees op zijn Instagrampagina deelde.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kees van der Spek pakt bitcoinbende aan op Cyprus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV