Zien: Demonstratie loopt uit de hand in Bureau Hofstad

Zien: Demonstratie loopt uit de hand in Bureau Hofstad

Vanavond in Bureau Hofstad belanden we in een demonstratie die uit de hand dreigt te lopen. Hoe is het voor de agenten om hier middenin te staan? Bekijk de beelden van de promo hieronder.

Bureau Hofstad is vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Bureau Hofstad terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Demonstratie loopt uit de hand in <em>Bureau Hofstad</em> Vanavond in Bureau Hofstad belanden we in een demonstratie die uit de hand dreigt te lopen. Hoe is het voor de agenten om hier middenin te staan? Bekijk de beelden van de promo hieronder. Bureau Hofstad is vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Bureau Hofstad terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek: Ewout Genemans mocht in Bureau Hofstad ook meekijken met slechtnieuwsgesprek Bekijk deze video » Bekijk promo Bureau Hofstad: vanaf dinsdag 12 oktober te zien bij RTL 4 Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Demonstratie loopt uit de hand in Bureau Hofstad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV