Shirma Rouse na 20 jaar weer op de fiets: "Ik ga als een malle!" (video)

Shirma Rouse na 20 jaar weer op de fiets: "Ik ga als een malle!" (video)

Shirma Rouse is al een tijd hard bezig om af te vallen. De zangeres is inmiddels al 60 kilo kwijt en heeft nu zelfs een nieuwe mijlpaal bereikt. Ze heeft een fiets gekocht en is mega enthousiast. Bekijk de Instagram beelden hieronder.

Sportschool
"OMG GOD! Ik heb een fiets gekocht!" deelt de trotse Shirma."Ik ga als een malle!" De zangeres heeft de smaak te pakken en heeft al gelijk 10 kilometer gefietst naar verschillende afspraken. Ook dinsdag stapt ze weer op de fiets, deze keer naar de sportschool. Bekijk de beelden hieronder.

<em>Shirma Rouse</em> na 20 jaar weer op de fiets: &quot;Ik ga als een malle!&quot; (video) Shirma Rouse is al een tijd hard bezig om af te vallen. De zangeres is inmiddels al 60 kilo kwijt en heeft nu zelfs een nieuwe mijlpaal bereikt. Ze heeft een fiets gekocht en is mega enthousiast. Bekijk de Instagram beelden hieronder. Sportschool"OMG GOD! Ik heb een fiets gekocht!" deelt de trotse Shirma."Ik ga als een malle!" De zangeres heeft de smaak te pakken en heeft al gelijk 10 kilometer gefietst naar verschillende afspraken. Ook dinsdag stapt ze weer op de fiets, deze keer naar de sportschool. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Koffietijd: Shirma Rouse heeft haar eerste kookboek gelanceerd Bekijk deze video » Shirma Rouse zingt Feeling Good van Nina Simone in Humberto Bekijk deze video »
Show :
Shirma Rouse na 20 jaar weer op de fiets: "Ik ga als een malle!" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shirma Rouse na 20 jaar weer op de fiets: "Ik ga als een malle!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV