Bekijk beelden van Rico Verhoeven op nummer Last one standing

Bekijk beelden van Rico Verhoeven op nummer Last one standing

Komende zaterdag (23 oktober) is het zover: bij GLORY 73 nemen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik het tegen elkaar op voor de wereldtitel. Rico deelt de week naar de wedstrijd toe meerdere video's, waarin hij traint voor het behouden van de wereldtitel. In de video hieronder zien we Verhoeven hardlopen op het nummer Last one standing.

Glory Collision 3 kun je op 23 oktober volgen via de livestream van Gids.tv.

Bekijk beelden van <em>Rico Verhoeven</em> op nummer <em>Last one standing</em> Komende zaterdag (23 oktober) is het zover: bij GLORY 73 nemen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik het tegen elkaar op voor de wereldtitel. Rico deelt de week naar de wedstrijd toe meerdere video's, waarin hij traint voor het behouden van de wereldtitel. In de video hieronder zien we Verhoeven hardlopen op het nummer Last one standing. Glory Collision 3 kun je op 23 oktober volgen via de livestream van Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Rico Verhoeven oefent voor gevecht tegen Jamal Ben Saddik (Glory Collision 3) Bekijk deze video » Zien: Jamal Ben Saddik wil graag met Rico Verhoeven in discussie bij Humberto Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden van Rico Verhoeven op nummer Last one standing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV