Mart Hoogkamer openhartig over vader: "Hij heeft mij lopen pushen" (video)

Mart Hoogkamer openhartig over vader: "Hij heeft mij lopen pushen" (video)

Niemand kon afgelopen zomer om Mart Hoogkamer heen dankzij zijn nummer 1-hit: Ik Ga Zwemmen. Maar het geluk lacht Mart niet alleen maar toe. Thuis heeft hij het niet altijd makkelijk. De zanger vertelt hier openhartig over in een interview met Wilson Boldewijn.

"Het is dubbel"
Marts vader zag al snel succes in zijn zoon en was opdringerig. Mart had geen keuze qua genre. "Hij heeft mij een beetje lopen pushen. Het is dubbel. Ik heb dit allemaal ook weer aan hem te danken", aldus Mart over zijn verleden en zijn succes. Ook doet hij een boekje open over zijn relatie met de Brabantse Jennifer en blikt hij vooruit op zijn grootste concerten in Ahoy. Bekijk het De Telegraaf-interview met Mart Hoogkamer hieronder.

<em>Mart Hoogkamer</em> openhartig over vader: &quot;Hij heeft mij lopen pushen&quot; (video) Niemand kon afgelopen zomer om Mart Hoogkamer heen dankzij zijn nummer 1-hit: Ik Ga Zwemmen. Maar het geluk lacht Mart niet alleen maar toe. Thuis heeft hij het niet altijd makkelijk. De zanger vertelt hier openhartig over in een interview met Wilson Boldewijn. "Het is dubbel"Marts vader zag al snel succes in zijn zoon en was opdringerig. Mart had geen keuze qua genre. "Hij heeft mij een beetje lopen pushen. Het is dubbel. Ik heb dit allemaal ook weer aan hem te danken", aldus Mart over zijn verleden en zijn succes. Ook doet hij een boekje open over zijn relatie met de Brabantse Jennifer en blikt hij vooruit op zijn grootste concerten in Ahoy. Bekijk het De Telegraaf-interview met Mart Hoogkamer hieronder. Bekijk ook Mart Hoogkamer in docu Van Vader op Zoon: "Vroeger uitgelachen op school" Bekijk deze video » Zien: Mart Hoogkamer viert Ajax-overwinning uitbundig Bekijk deze video »
Show :
Mart Hoogkamer openhartig over vader: "Hij heeft mij lopen pushen" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mart Hoogkamer openhartig over vader: "Hij heeft mij lopen pushen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV