Lang Leve de Liefde: Bas heeft moeite met afwijzen: "Ik sta helemaal te shaken" (video)

Lang Leve de Liefde: Bas heeft moeite met afwijzen: "Ik sta helemaal te shaken" (video)

In Lang Leve de Liefde moeten de vrijgezelle heren en dames ook anderen afwijzen. Bas heeft hier nogal wat moeite mee omdat hij een klik heeft met Kelly. Toch kiest hij niet voor haar: "Ik sta helemaal te shaken, joh", zegt hij. Bekijk het fragment hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Bas heeft moeite met afwijzen: &quot;Ik sta helemaal te shaken&quot; (video) In Lang Leve de Liefde moeten de vrijgezelle heren en dames ook anderen afwijzen. Bas heeft hier nogal wat moeite mee omdat hij een klik heeft met Kelly. Toch kiest hij niet voor haar: "Ik sta helemaal te shaken, joh", zegt hij. Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Linda de Mol over nieuw programma De Dating Quiz: "Perfecte combi van spelen en daten" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'bezitterige' Renate wil geen open relatie met Dick Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Bas heeft moeite met afwijzen: "Ik sta helemaal te shaken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV