100 dagen in je hoofd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

100 dagen in je hoofd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

100 dagen in je hoofd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending 100 Dagen In Je Hoofd: bekijk eerste beelden van docuserie in psychiatrische kliniek Bekijk deze video » 100 Dagen In Je Hoofd: ‘Stoute Tim’ was best hard in gesprek Bekijk deze video » 100 Dagen In Je Hoofd: ‘Onzichtbare mannen zeggen: gozer, ga alsjeblieft dood’ Bekijk deze video » Tim den Besten en Nicolaas Veul dompelen zich onder in de wereld van de psychiatrie en ontdekken hoe het is om ziek in je hoofd te zijn. Elke donderdag rond 20:50 uur op NPO 3. VerkennenAls bijzonder stagiair in een psychiatrische kliniek in Eindhoven verkennen Tim en Nicolaas wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen. Wat is dat eigenlijk, wat we in de volksmond 'gek' noemen? GekteTijdens hun stage weten Tim en Nicolaas niet alleen steeds dieper door te dringen in het hoofd van psychiatrische cliënten, maar ontrafelen ze langzaam maar zeker ook de 'gekte' in hun eigen hoofd. RaadselachtigIn de eerste aflevering maken ze tijdens hun eerste stagedagen kennis met de vaak nog raadselachtige cliënten op hun afdeling, maar ook met de do's en don'ts in het vak.
Uitzending :
100 dagen in je hoofd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Tim den Besten en Nicolaas Veul dompelen zich onder in de wereld van de psychiatrie en ontdekken hoe het is om ziek in je hoofd te zijn. Elke donderdag rond 20:50 uur op NPO 3.

Verkennen
Als bijzonder stagiair in een psychiatrische kliniek in Eindhoven verkennen Tim en Nicolaas wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen. Wat is dat eigenlijk, wat we in de volksmond 'gek' noemen?

Gekte
Tijdens hun stage weten Tim en Nicolaas niet alleen steeds dieper door te dringen in het hoofd van psychiatrische cliënten, maar ontrafelen ze langzaam maar zeker ook de 'gekte' in hun eigen hoofd.

Raadselachtig
In de eerste aflevering maken ze tijdens hun eerste stagedagen kennis met de vaak nog raadselachtige cliënten op hun afdeling, maar ook met de do's en don'ts in het vak.

Bekijk hier alle video's en artikelen van 100 dagen in je hoofd

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 100 dagen in je hoofd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV