Bekijk de trailer van The Many Saints of Newark: vanaf 11 november in de bioscoop

Bekijk de trailer van The Many Saints of Newark: vanaf 11 november in de bioscoop

The Many Saints of Newark van New Line Cinema is de langverwachte prequel van de revolutionaire en veelvuldig onderscheiden HBO-dramaserie “The Sopranos” van David Chase. Bekijk de trailer hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de trailer van <em>The Many Saints of Newark</em>: vanaf 11 november in de bioscoop The Many Saints of Newark van New Line Cinema is de langverwachte prequel van de revolutionaire en veelvuldig onderscheiden HBO-dramaserie “The Sopranos” van David Chase. Bekijk de trailer hieronder. Lees verder onder de video. De jonge Anthony Soprano groeit op in een tumultueuze tijd in Newark. De machtige DiMeo-misdaadfamilie krijgt concurrentie van andere gangsters en dreigt de grip te verliezen op een stad die gebukt gaat onder rassenrellen. Dat de tijden veranderen, merkt ook zijn oom Dickie Moltisanti, naar wie Anthony vol bewondering opkijkt, die met veel moeite probeert zijn werk en privéleven op de rit te krijgen. Intussen is hij van grote invloed op zijn jonge neef, die mede daardoor uiteindelijk zal uitgroeien tot de machtige maffiabaas die wij allemaal hebben leren kennen: Tony Soprano. Bekijk de trailer hierboven. The Many Saints of Newark is vanaf 11 november in de bioscoop te zien. Bekijk ook Bekijk de trailer van Ron's Gone Wrong: Nu te zien in de bioscoop Bekijk deze video » Soy Kroon enthousiast over Costa: ''Ik mag met Abby Hoes zoenen!'' Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van The Many Saints of Newark: vanaf 11 november in de bioscoop

De jonge Anthony Soprano groeit op in een tumultueuze tijd in Newark. De machtige DiMeo-misdaadfamilie krijgt concurrentie van andere gangsters en dreigt de grip te verliezen op een stad die gebukt gaat onder rassenrellen. Dat de tijden veranderen, merkt ook zijn oom Dickie Moltisanti, naar wie Anthony vol bewondering opkijkt, die met veel moeite probeert zijn werk en privéleven op de rit te krijgen. Intussen is hij van grote invloed op zijn jonge neef, die mede daardoor uiteindelijk zal uitgroeien tot de machtige maffiabaas die wij allemaal hebben leren kennen: Tony Soprano. Bekijk de trailer hierboven.

The Many Saints of Newark is vanaf 11 november in de bioscoop te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van The Many Saints of Newark: vanaf 11 november in de bioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV