ZIEN: Georgina Verbaan geïrriteerd na Het Perfecte Plaatje: "Moet ik blij zijn ofzo?"

ZIEN: Georgina Verbaan geïrriteerd na Het Perfecte Plaatje: "Moet ik blij zijn ofzo?"

Woensdag 20 oktober, tijdens de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje, moest er afscheid worden genomen van Donnie. De rapper heeft in totaal vier mooie plaatjes mogen inleveren bij de jury, maar het was helaas niet goed genoeg voor een derde aflevering. Na de uitslag van de jury haalde fotograaf William Rutten zijn telefoon uit z'n zak om een kort interview te houden met de kandidaten. Zo ook met een nogal stressende Georgina Verbaan. Bekijk hieronder de beelden van William vlak na de tweede uitzending.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Georgina Verbaan</em> geïrriteerd na <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;Moet ik blij zijn ofzo?&quot; Woensdag 20 oktober, tijdens de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje, moest er afscheid worden genomen van Donnie. De rapper heeft in totaal vier mooie plaatjes mogen inleveren bij de jury, maar het was helaas niet goed genoeg voor een derde aflevering. Na de uitslag van de jury haalde fotograaf William Rutten zijn telefoon uit z'n zak om een kort interview te houden met de kandidaten. Zo ook met een nogal stressende Georgina Verbaan. Bekijk hieronder de beelden van William vlak na de tweede uitzending. Lees verder onder de video. "In de stress door dit programma"Donnie en Georgina Verbaan stonden woensdag beiden onderaan in de ranking. Donnie moest het programma verlaten, maar vertelt in de bovenstaande video dat hij blij is dat hij mee heeft gedaan. Georgina Verbaan, die wel door is, laat weten dat ze zo hard haar best doet, maar telkens geen hoge cijfers ontvangt. Het levert haar nogal wat stress op: "Ik ga niet extra gassen. Je wil niet weten. Ik ben helemaal in de stress door dit programma", zegt ze tegen William. Over haar cijfers laat ze zich ook uit: "Elke keer denk ik: 'weer zo een rotdag.' Moet ik blij zijn ofzo? Ik ben helemaal niet blij", aldus Georgina. Bekijk hierboven de video met de kandidaten. Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Zien: Frits Sissing gaat tot het uiterste bij eerste aflevering Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens kotst tijdens fotoshoot (video) Bekijk deze video »

"In de stress door dit programma"
Donnie en Georgina Verbaan stonden woensdag beiden onderaan in de ranking. Donnie moest het programma verlaten, maar vertelt in de bovenstaande video dat hij blij is dat hij mee heeft gedaan. Georgina Verbaan, die wel door is, laat weten dat ze zo hard haar best doet, maar telkens geen hoge cijfers ontvangt. Het levert haar nogal wat stress op: "Ik ga niet extra gassen. Je wil niet weten. Ik ben helemaal in de stress door dit programma", zegt ze tegen William. Over haar cijfers laat ze zich ook uit: "Elke keer denk ik: 'weer zo een rotdag.' Moet ik blij zijn ofzo? Ik ben helemaal niet blij", aldus Georgina. Bekijk hierboven de video met de kandidaten.

Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Georgina Verbaan geïrriteerd na Het Perfecte Plaatje: "Moet ik blij zijn ofzo?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV