Hilarische beelden: Tijl Beckand doet Donnie's lach na in Het Perfecte Plaatje

Hilarische beelden: Tijl Beckand doet Donnie's lach na in Het Perfecte Plaatje

Tijdens de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje moest er afscheid worden genomen van Donnie. In het fragment hieronder lachte de rapper nog tijdens zijn shoot. Presentator Tijl Beckand kon het niet laten om Donnie's lach na te doen. Bekijk deze hilarische beelden, die RTL op Instagram deelt, hieronder.

Lees verder onder de video.

Hilarische beelden: <em>Tijl Beckand</em> doet <em>Donnie's</em> lach na in <em>Het Perfecte Plaatje</em> Tijdens de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje moest er afscheid worden genomen van Donnie. In het fragment hieronder lachte de rapper nog tijdens zijn shoot. Presentator Tijl Beckand kon het niet laten om Donnie's lach na te doen. Bekijk deze hilarische beelden, die RTL op Instagram deelt, hieronder. Lees verder onder de video. Stressende GeorginaGeorgina Verbaan, die niet erg goed scoorde tijdens deze aflevering, mag wel door naar de derde aflevering. Hoewel de actrice blij zou moeten zijn, was ze na de uitzending nogal in de stress: "Moet ik blij zijn ofzo?", zei ze tegen William Rutten. Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens kotst tijdens fotoshoot (video) Bekijk deze video » ZIEN: Georgina Verbaan geïrriteerd na Het Perfecte Plaatje: "Moet ik blij zijn ofzo?" Bekijk deze video »

Stressende Georgina
Georgina Verbaan, die niet erg goed scoorde tijdens deze aflevering, mag wel door naar de derde aflevering. Hoewel de actrice blij zou moeten zijn, was ze na de uitzending nogal in de stress: "Moet ik blij zijn ofzo?", zei ze tegen William Rutten.

Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Tijl Beckand doet Donnie's lach na in Het Perfecte Plaatje of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV