Splntr!: Emma Wortelboer kreeg pas na 16e borsten: ‘Dacht dat ik werd overgeslagen’

Splntr!: Emma Wortelboer kreeg pas na 16e borsten: ‘Dacht dat ik werd overgeslagen’

Emma Wortelboer is in Splntr! erg openhartig over haar onzekerheden tijdens haar puberteit. Naar eigen zeggen duurde het lang voor ze borsten kreeg, pas na haar 16e begonnen ze te groeien. “Ik dacht op een gegeven moment: het komt niet meer. Ik word overgeslagen, het gaat niet meer gebeuren, laat maar zitten.”

Bekijk de video van Splntr! hieronder.

De talkshow Splntr! is elke zondag om 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Splntr! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Splntr!</em>: Emma Wortelboer kreeg pas na 16e borsten: ‘Dacht dat ik werd overgeslagen’ Emma Wortelboer is in Splntr! erg openhartig over haar onzekerheden tijdens haar puberteit. Naar eigen zeggen duurde het lang voor ze borsten kreeg, pas na haar 16e begonnen ze te groeien. “Ik dacht op een gegeven moment: het komt niet meer. Ik word overgeslagen, het gaat niet meer gebeuren, laat maar zitten.” Bekijk de video van Splntr! hieronder. De talkshow Splntr! is elke zondag om 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Splntr! terugkijken bij Gids.tv. Op1: Emma Wortelboer wil punten Songfestival niet nog een keer uitdelen: "Stoppen op je hoogtepunt" Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Emma Wortelboer over programma Dat snap je als je ouder bent Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Splntr!: Emma Wortelboer kreeg pas na 16e borsten: ‘Dacht dat ik werd overgeslagen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV