Beste Zangers: Joe Buck zingt Sometimes it snows in april van Prince

Beste Zangers: Joe Buck zingt Sometimes it snows in april van Prince

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Joe Buck zingt <em>Sometimes it snows in april</em> van Prince Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het eerste concert dat Anneke van Giersbergen heeft bijgewoond was van niemand minder dan artiest Prince, in de jaren '80. Anneke vond het een groot spektakel en Joe wil haar terugnemen naar dat moment. Hij zong vanavond het nummer Sometimes it snows in april in Beste Zangers. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Beste Zangers: Joe Buck zingt Sometimes it snows in april van Prince

Het eerste concert dat Anneke van Giersbergen heeft bijgewoond was van niemand minder dan artiest Prince, in de jaren '80. Anneke vond het een groot spektakel en Joe wil haar terugnemen naar dat moment. Hij zong vanavond het nummer Sometimes it snows in april in Beste Zangers.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Joe Buck zingt Sometimes it snows in april van Prince of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV