Jochem in de Wolken op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jochem in de Wolken op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jochem in de Wolken op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Jochem In De Wolken: spot Jochem Myjer Youp van ’t Hek in andere luchtballon? Bekijk deze video » In de tweede aflevering van Jochem in de Wolken vaart komiek en bijna-bioloog Jochem Myjer in een luchtballon over De Veluwe. MagischDe Veluwe is met stip de populairste vakantiebestemming van ons land. Beroemd door de magische paarse heivlaktes, enorme stuifzanden en on-Nederlands steile heuvels. KoningHet is de thuishaven van onze bekendste zoogdieren als de ree, het wilde zwijn, de wolf en uiteraard de koning van het bos: het edelhert. Om verliefd op te worden, merkt ook Jochem op. Vanavond in Op1: o.a. Jochem Myjer over tv-programma vanuit luchtballon Bekijk deze video » Jochem Myjer in Op1 over nieuw tv-programma: "Natuur is mijn tweede grote liefde" Bekijk deze video »
Uitzending :
Jochem in de Wolken op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van Jochem in de Wolken vaart komiek en bijna-bioloog Jochem Myjer in een luchtballon over De Veluwe.

Magisch
De Veluwe is met stip de populairste vakantiebestemming van ons land. Beroemd door de magische paarse heivlaktes, enorme stuifzanden en on-Nederlands steile heuvels.

Koning
Het is de thuishaven van onze bekendste zoogdieren als de ree, het wilde zwijn, de wolf en uiteraard de koning van het bos: het edelhert. Om verliefd op te worden, merkt ook Jochem op.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jochem in de wolken

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jochem in de Wolken op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV