Shocking: Alec Baldwin schiet per ongeluk cameravrouw dood tijdens opnames in New Mexico (video)

Shocking: Alec Baldwin schiet per ongeluk cameravrouw dood tijdens opnames in New Mexico (video)

Heftig nieuws uit Hollywood: de bekende Amerikaanse acteur Alec Baldwin heeft per ongeluk een cameravrouw doodgeschoten op een filmset in New Mexico, tijdens de opnames van zijn nieuwe westernfilm Rust. Ook een regisseur werd geraakt.

Baldwin in shock
Het dodelijke slachtoffer is de 42-jarige Halyna Hutchins en Baldwin zou, logischerwijs, helemaal in shock zijn. "Hoe is het mogelijk dat dit heeft kunnen gebeuren en wat is er mis gegaan?", aldus een verslaggever van FOX Los Angeles, dat uitgebreid verslag doet van de tragedie. De beelden zie je hieronder.

Shocking: <em>Alec Baldwin</em> schiet per ongeluk cameravrouw dood tijdens opnames in New Mexico (video) Heftig nieuws uit Hollywood: de bekende Amerikaanse acteur Alec Baldwin heeft per ongeluk een cameravrouw doodgeschoten op een filmset in New Mexico, tijdens de opnames van zijn nieuwe westernfilm Rust. Ook een regisseur werd geraakt. Baldwin in shockHet dodelijke slachtoffer is de 42-jarige Halyna Hutchins en Baldwin zou, logischerwijs, helemaal in shock zijn. "Hoe is het mogelijk dat dit heeft kunnen gebeuren en wat is er mis gegaan?", aldus een verslaggever van FOX Los Angeles, dat uitgebreid verslag doet van de tragedie. De beelden zie je hieronder. View this post on Instagram A post shared by Halyna Hutchins (@halynahutchins) Bekijk ook Schietdrama Alec Baldwin: wat is er precies gebeurd? (video) Bekijk deze video »
Show :
Shocking: Alec Baldwin schiet per ongeluk cameravrouw dood tijdens opnames in New Mexico (video)Jouw mening
Reageer hieronder op 'Shocking: Alec Baldwin schiet per ongeluk cameravrouw dood tijdens opnames in New Mexico'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV