Topauditie in K2 Zoekt K3: Diede is de nieuwe nummer 1

Topauditie in K2 Zoekt K3: Diede is de nieuwe nummer 1

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

Diede van den Heuvel zong vrijdagavond Lollypopland in K2 Zoekt K3. Daarmee behaalde ze de hoogste score en stootte ze Remi van de troon. Hij stond met zijn auditie wekenlang bovenaan.

Lees verder onder de video

Topauditie in <em>K2 Zoekt K3</em>: Diede is de nieuwe nummer 1 Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Diede van den Heuvel zong vrijdagavond Lollypopland in K2 Zoekt K3. Daarmee behaalde ze de hoogste score en stootte ze Remi van de troon. Hij stond met zijn auditie wekenlang bovenaan. Lees verder onder de video Helemaal afDe juryleden waren helemaal overweldigd door het geweldige optreden van Diede. Haar stem, outfit en performance waren volgens de jury helemaal af. Met een score van maar liefst 418 punten knalde ze naar de eerste plek in de ranking. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Helemaal af
De juryleden waren helemaal overweldigd door het geweldige optreden van Diede. Haar stem, outfit en performance waren volgens de jury helemaal af. Met een score van maar liefst 418 punten knalde ze naar de eerste plek in de ranking.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Topauditie in K2 Zoekt K3: Diede is de nieuwe nummer 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV