K2 zoekt K3 gemist? Megane Moerenhout met Oya Lele: ''Wat een uitstraling!''

K2 zoekt K3 gemist? Megane Moerenhout met Oya Lele: ''Wat een uitstraling!''

Megane Moerenhout - Oya Lele

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

<em>K2 zoekt K3</em> gemist? Megane Moerenhout met <em>Oya Lele</em>: ''Wat een uitstraling!'' Megane Moerenhout - Oya Lele Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Megane Moerenhout heeft voor het nummer 'Oya Lele' gekozen om te performen tijdens haar auditie. En met succes! De jury is helemaal weg van haar. ''Wat een uitstraling en wat een energie!'' K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Megane Moerenhout heeft voor het nummer 'Oya Lele' gekozen om te performen tijdens haar auditie. En met succes! De jury is helemaal weg van haar. ''Wat een uitstraling en wat een energie!''

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op K2 zoekt K3 gemist? Megane Moerenhout met Oya Lele: ''Wat een uitstraling!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV