Stuntman Willem de Beukelaer bij Jinek over schietdrama op filmset: "Menselijke fout"

Stuntman Willem de Beukelaer bij Jinek over schietdrama op filmset: "Menselijke fout"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Stuntman Willem de Beukelaer bij <em>Jinek</em> over schietdrama op filmset: &quot;Menselijke fout&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Een tragische gebeurtenis in Amerika. Acteur Alec Baldwin loste een dodelijk schot met een vuurwapen op een filmset. Het slachtoffer is de 42-jarige cameravrouw Halyna Hutchins. Bij het incident raakte ook de regisseur van de film gewond. stuntman Willem de Beukelaer reageerde bij Jinek: "Ik vrees dat het hier gaat om een menselijke fout." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Stuntman Willem de Beukelaer bij Jinek over schietdrama op filmset: "Menselijke fout"

Een tragische gebeurtenis in Amerika. Acteur Alec Baldwin loste een dodelijk schot met een vuurwapen op een filmset. Het slachtoffer is de 42-jarige cameravrouw Halyna Hutchins. Bij het incident raakte ook de regisseur van de film gewond. stuntman Willem de Beukelaer reageerde bij Jinek: "Ik vrees dat het hier gaat om een menselijke fout."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stuntman Willem de Beukelaer bij Jinek over schietdrama op filmset: "Menselijke fout" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV